İl Müdürü Tosun, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen programa katıldı
Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen anlamlı programa katıldı.
Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen anlamlı programa katıldı.
Dönmeyi Düşünmeyen Kahramanların Yazdığı Çanakkale Zaferi’nin destansı hikâyesini konu alan Şüheda 1915 adlı tiyatro oyunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in teşrifleriyle sahnelendi.
Programda, aziz milletimizin bağımsızlık uğruna ortaya koyduğu eşsiz mücadele bir kez daha yâd edilirken, Çanakkale ruhunu yaşatan bu anlamlı eser izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Bakmadan Geçme


