Adıyaman'da Galatasaray'ın Derbi Zaferi Coşkuyla Kutlandı
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yenmesi, Adıyaman'daki sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 2-1 yenmesi, Adıyaman’daki sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte kentte kutlamalar başladı.
RAMS Park’ta oynanan derbide ezeli rakibini 2-1 mağlup eden Galatasaray, taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Karşılaşmanın ardından Adıyaman’da bir araya gelen çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, galibiyeti kutlamak için cadde ve sokaklara çıktı.
Galatasaray bayrakları taşıyan taraftarlar, tezahüratlarla takımlarının galibiyetini kutlarken araçlarıyla konvoy oluşturanlar da korna çalarak sevince ortak oldu.
Kent merkezinde renkli görüntülerin yaşandığı kutlamalarda taraftarlar, ezeli rakip karşısında alınan galibiyetin keyfini çıkardı.
Bakmadan Geçme
